Val av digital framkallning

När man framkallar sina digitala bilder idag erbjuder flera fotobutiker på nätet olika typer av digital framkallning. Dels den traditionella framkallningen där man får sina fotografier på fotopapper i olika storlekar men det finns även mängder av olika typer av digitala framkallningar som kan vara både roligt och även göra nytta i olika sammanhang.

En sådan enkel sak att skicka in ett trevligt julfotografi på familjen som man beställer som vykort vilket man sedan kan skicka till släkt och vänner. Självklart passar det även för att göra påskkort eller använda som inbjudan till en födelsedag. Almanackor är ett annat exempel som är mycket uppskattat där olika familjemedlemmar poserar i motiv som symboliserar de olika månaderna. Det är även en trevlig present att ge bort till mor- och/eller farföräldrar. Vill du designa en egen fotoalmanacka rekommenderar vi ett besök hos www.fotoalmanacka.nu.

Att ge varje familjemedlem en egen frukostkopp med sitt egna fotografi på är också en uppskattad sak samtidigt som det aldrig blir fler diskussioner om vem frukostkopparna tillhör.

Tryck av sina barn eller andra trevliga motiv är också roligt att göra på tröjor eller jackor. Det finns även möjlighet att få kuddfodral med egna fotograferade motiv på.

Som ett alternativ till ett vanligt fotoalbum kan man beställa en fotobok där ens fotografier är tryckta på sidorna. Dessa fotografier kan även kompletteras med bildtexter och utgör ett perfekt present till någon eller till en själv om man till exempel dokumenterar ett bröllop eller en 50 årsfest. Mer om fotoböcker kan du läsa här.

Utöver detta finns förstås massor av andra möjligheter. Planscher, mattor, tavlor eller i stort sett till vad som helst kan man använda sina digitala bilder som motiv.

Vill man ha designade specialbilder baserat på flera fotografier som motiv kan man enkelt i ett bildbehandlingsprogram bearbeta de bilder man vill sammanfoga. Alternativt kan man få hjälp med bildhanteringen av fotobutiken, mot en extra kostnad.